+ Grotere letter | - Kleinere letter 

 

WELKOM WAT WE DOEN KENNISMAKING CONTACT ERVARINGEN

Vertelt u ons over uw ervaring?

Heeft u opmerkingen over onze begeleiding? Graag horen wij van u wat u als positief hebt ervaren en wat er eventueel beter kan. Hiervan kunnen wij leren. Vult u daarom alstublieft het formulier in. Klik hier om naar het formulier te gaan.

 

 

Ervaringen

 

"De afgelopen twee jaar heb ik veel gebruik moeten maken van “Ouderen-service Heerenveen” 

Dit is tot volle tevredenheid gegaan. De heer Banga was altijd op de afgesproken tijd aanwezig en de zorg en begeleiding was zeer betrokken."

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Zoon: "Sinds Jan elke vrijdag met moeders op pad gaat hebben wij haar op zien fleuren. Ze kijkt door de week al uit naar zijn eerstvolgende bezoek. Verder wordt haar geest getraind door de leuke gesprekjes die ze samen voeren. Kortom; “Zowel fysiek als geestelijk gaat het sinds Jan zijn komst stukken beter met haar”.

Moeder (89jr.): "We gaan hele einden rijden naar leuke plekjes. Vaak bij het water. Jan en ik houden allebei van de natuur en hij is een echte Fries en ik ben al aardig gehecht aan Jan en kijk uit naar de vrijdag."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Man/54jr.)

Jan is een no-nonsense man met een hele scherpe blik waardoor je echt voelt; “Ja dat ik dat niet eerder gevoeld heb”!

Fantastisch dat ik zo mijn verhaal kwijt kan en er een spiegel wordt voorgehouden waardoor er alleen maar mogelijkheden ontstaan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Als nog wat “jonge bejaarde”, voelde ik aanvankelijk weinig voor het advies van mijn huisarts om kennis te maken met Jan Banga van “Ouderen-service Heerenveen, die volgens haar dé aangewezen persoon zou zijn om samen met mij, in een wir-war van zorgen,  weer en uitweg zien te vinden.  

Na enige bedenktijd toch de moed verzameld om een vreemde buitenstaander in vertrouwen te nemen. En hoe gauw was het ijs gebroken! Hier had ik mij nooit een voorstelling van kunnen maken! 

 

Zowel mijn huisarts, als ook dhr. Banga (Ouderen-service Heerenveen), ben ik heel veel dank  verschuldigd om weer met vernieuwde krachten en een positieve blik, de toekomst te durven omarmen.

 

 

 Ouderen-service Heerenveen | Toellân 1  | Heerenveen | telefoon: 06-25.04.04.25 | e-mail: ouderenservice@upcmail.nl